Ситний снек для довгого дня (фоторецепт)

Студенти – дуже зайняті люди, які зазвичай не мають часу, аби добре поїсти. Раніше займалися парами в університеті, практикою та зустрічами з друзями, зараз – сесією, роботою та волонтерством. Загалом, все дуже змінилось з початком повномашстабної війни, але не для студентів – вони як були завжди голодними, так і залишились.

Тож нещодавно я знайшла хороший варіант перекусу, який втамує голод на довгий час – сушене м’ясо.

Нам потрібно всього шматок м’яса, трохи приправ, соєвого соусу та сушарка.

М’ясо потрібно порізати тоненькими шматками. Краще його трошки підморозити, аби процес нарізання став легшим.

Нарізати обов’язково треба тоненько, аби воно добре висохло, і легко жувалося.

Потім м’ясо потрібно заправити соєвим соусом та спеціями на свій смак. Сіль та перець обов’язково. Дати м’ясу промаринуватись не менше 12 годин.

Тоді викласти шматки м’яса в сушарку з температурою у 60°C на приблизно вісім годин.

Поступово м’ясо підсихає та стає схожим на чипси.

Зрештою, ми отримуємо хороший снек для перекусу, аби не відволікатись від надважливих та потрібних студентських справ. Також це може послугувати хорошим снеком до хмільного напою після важкого та навантаженого дня.

Марія Риліна, студентка-журналістка


Вас також може зацікавити:

У Луцьку відкрили першу фітнес-кондитерську

Виживаємо в гуртожитку: рецепти страв без насіння чіа та інших невідомих продуктів

Коли журналісти куховарять. Ньокі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *