Осінні гастрошедеври від Елі Сафарової. Смачного !

Почнімо з солоденького

Ви бачите просто шматочок торта і мої руки, які цей тортик готували ☺️ Я ж бачу 1 квітня, коли точно такий же тортик я подарувала подрузі на її день народження. Це був один з перших моїх тортів. Трохи незграбний, але особливий, тому що сама і тому що дуже хорошій людинці.

Зазвичай я не повторюю свої десерти, тому що постійно хочу пробувати щось нове. Але цей торт важливо залишити тут на пам’ять про той хороший час, коли дорогі люди були поруч, коли мріялося і не поспішалося.

Не дарма кажуть, що найкращий період в житті людини – це студентські роки. Воістину так, друзі, воістину так.

P. S. А про торт забула написати) Ванільний бісквіт, припущені груші з ваніллю, запечені кедрові горішки, крем на основі вершкового, кисломолочного та блакитного сирів 😌


Пауза

Мені потрібне перезавантаження… Тому що мої ідеї, яких немає, занадто тьмяні. Навіть чізкейк не радує. Буває ж таке. Абсолютна байдужість 😐


Нестандартні ідейки

Мій улюблений мінімалізм. І кіш з червоною рибою, броколі й горгонзолою.


Нотки Італії

Кіш ви не оцінили, ну й нехай 😁 На зміну йому приходить паста з броколі, червоною рибою й горгонзолою. Ага, складники ті ж, що й у кіші, але це паста, народ, Паста. А отже будьте ласкаві віддати їй належне 😅

Знову про солоденьке

Добре, коли вибір робити не доводиться. Ти просто береш три види шоколаду і робиш з ними дивовижний чізкейк. І смак у нього такий багатогранний стає, що навіть трохи паморочиться голова. Хай так. Нехай вона йде обертом від задоволення, а не від терзання в сумнівах, чи правильний ти зробила вибір.

Трішки не про їжу

Як же я обожнюю квіти 😌 У них є дивовижна здатність створювати затишок в домі.

Те, що варто спробувати

Рукола, хрумкий бекон, запечені грецькі горіхи, інжир + заправка (лимонний сік, бальзамічний оцет, оливкова олія, сіль, перець). Чудесний сніданок готовий! Приємного апетиту 😉

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *