Святкові сюрпризи від Елі Сафарової

Знаєте, як правильно смажити гриби? Невеликими порціями, щоб їм на сковорідці не було тісно) Тоді вони не випускають воду й залишаються пружними та соковитими 😉

Складно спекти ідеальний чізкейк(з бездоганно рівними бортиками). Точно так само, як і робити будь-що інше, що вимагає досвіду. “Удай, що ти вмієш і тоді ти сам в це повіриш” – пишуть в розумних книгах. Що ж дивіться тоді на шматочок чізкейку “Вишня – Боб тонка” і уявляйте який він в мене ідеальний. На вигляд, тому що зі смаком точно ніяких проблем😁

Найсмачніший десерт із кисломолочного сиру – це львівський сирник. Крапка😅

Автор Еля Сафарова магістр журналістики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *