Десертна екзотична гастрожурналістика від Елі Сафарової

Є десерти, думку про яких довго лелієш, а приготувати ніяк не наважишся. Чізкейк для мене був одним із таких. Загадкових і досконалих. Тому я підбиралася до нього повільно, але впевнено. І ось, прийшов час познайомити вас із своїм первістком – морквяно-карамельним чізкейком. І це капець як смачно. 🙂

Семіфредо або італійське морозиво. З мигдальною пастою та абрикосами. Якби у мене була можливість вибирати, де народитися, я вибрала б Італію. Любов до їжі у цієї країни настільки глибока, що ми б із нею точно потоваришували. 🙂

Le Bostock. Une délicieuse brioche. Hummm un délice!

Вибачте за мою французьку. Просто інколи важливо не розуміти, а відчувати.
А взагалі, це французькі тости, особливі тим, що готуються з булочки бріош. Але це не єдиний їхній секрет. 🙂

Прекрасний початок вихідного дня: ну ду-у-уже ніжна сирна запіканка з чорницею. 🙂

Еля САФАРОВА, магістр журналістики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *