Мінімалізм у гастрожурналістиці від Елі Сафарової

Хіба мінімалізм — це не чудово? Обожнюю, коли в кадрі немає зайвих деталей і багато простору. А ще обожнюю капкейки з шапочкою, яка не маже ніс 🙂

Ось цей шматочок пирога дуже хотів стати тортом, а тому при всій своїй простоті приготування неймовірно смачний і різногранний. Обожнюю, коли мінімум зусиль, але максимум задоволення. Хоча… для мене будь-який десерт – це мінімум зусиль, бо роблю це залюбки.

Бувають на фейсбук сторінці Елі і такі емоції: “Дідько, як же бісить те трикляте прагнення ідеальності. Мене вже нудить від ракурсів, фільтрів, експозиції, світлотінні тощо. Так, я вчуся робити красиві фото десертів, бо кайфую від цього. Але знаєте, чому досі (вже як 9 місяців) жодного фото тут не з’явилося? Бо вони, хай їм грець, не ідеальні!

P. S. Так, знаю, що поняття “ідеально” не існує. І поняття “красиво” для кожного своє. Але не можу з собою нічого вдіяти. Просто лишатиму тут фото і біситимуся, що вони не такі, як мені хотілося б…

P. P. S. А на фото найсмачніші у світі кавові мафіни. Легкий відтінок кориці, невагома сирна шляпка і хрусткий штрейзель “. 🙂

Ельміра САФАРОВА, магістр журналістики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *