Гастрожурналістика від Елі Сафарової

Нещодавно в одному серіалі почула фразу: «Важко мати піднесені ідеї, коли цілий день сидиш на кухні». Хм-м-м, можливо, тому в мене пости не пишуться й уява не працює. Бо готую, фанатично й безмірно. Але якщо ціна цих фото і цих десертів у відсутності доречних слів, які складаються у ще більш доречні речення, то нехай. Адже найголовніше – отримувати задоволення від того, що ти робиш.


Я не буду писати про те, наскільки смачний домашній зефір. Ви й так це знаєте. Напишу лише, що він вийшов у мене з 4 разу. З четвертого, хай йому грець, разу! 🤬 Я ніяк не могла зрозуміти, чому в мене той нещасний цукор ніяк не хотів повністю розчинятися і хрустів на зубах. А помилка була в тому, що я не врахувала, що ягідне пюре в мене уже з цукром, а отже його кількість, вказану в рецепті, треба зменшувати🤦‍♀.
Мораль байки ви ж зрозуміли, правда? Якщо чогось дійсно хочеш — не здавайся. Все обов’язково вийде. Перевірено неодноразово 😉

Як вам мій перший вирівняний торт? 😊 Всередині ховаються шоколадно-банановий бісквіт, суфле з сиром Гауда, горіхова карамель та вершково-сирний крем.😋

Ельміра Сафарова, магістр журналістики

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *